Over ons

Hallo

Ik ben Griet Quirijnen, oprichtster van HomeMade Quirijnen.

Ik ben geboren op 15/03/1991, getrouwd met Koen in 2019 en mama van twee geweldige kindjes, Lucas en Lilly.

Hoe ben ik tot mijn creatieve uitlaatklep gekomen?

Na mijn middelbaar ben ik Sociaal werk gaan studeren in Leuven. Enkele jaartjes op kot in Leuven gezeten en proberen goed te studeren. Dit liep niet altijd van een leien dakje, maar ik heb mijn diploma wel gehaald. Mede dankzij Koen die ik tijdens mijn laatste jaar heb leren kennen.

Na mijn studies ben ik gaan werken bij De VoorZorg Antwerpen (Ziekenfonds). Ik had een contract van bepaalde duur en ik merkte daarna dat ik toch nog iets miste in mijn leven. Ik ben dan terug gaan studeren, de studie Zorgverbreding en Remediërend leren. Met deze studie kan je zorgleerkracht worden op scholen. Ik koos voor de lagere school. Hier heb ik mijn passie en creativiteit ontdekt. Het begon met schrijven van teksten en verhalen. Daarna begon ik erbij te tekenen en te schilderen.

Niet veel later merkte ik dat ik dit wel heel fijn vond en maakte ik kerstkaarten. Deze waren nog geknutseld en niet geschilderd.

En zo evolueerde mijn passie van kaarten maken naar kaarten schilderen met waterverf. En van kaarten schilderen ging het naar posters, bladwijzers en andere.

Mijn vriendinnen pikte dit ook op en ze bestelde kaartjes bij mij die ze dan verstuurde naar familie en vrienden. Heel fijn gevoel. Dit groeide verder en verder.

Ik merkte al lang dat ik er ‘meer’ mee wilde doen, maar wat was die ‘meer’? Waarom niet gewoon mijn eigen bedrijfje starten en zo is HomeMade Quirijnen ontstaan. Ik blijf mijn technieken verder verbeteren en ik probeer meer en meer mensen aan te spreken.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie blij te maken met mijn werken.   

Je kan me ook vinden op Instagram: homemadequirijnen en Facebook: HomeMade Quirijnen

Grtjs Grt