Ontwerp op maat

IN OPBOUW

Wil je graag een origineel ontwerp op maat, contacteer me dan.

Hieronder vind je enkele ontwerpen die ik al heb morgen realiseren in de laatste jaren.

Geboortekaartjes

Een geboortekaartje voor Amélie. Ik begon met het ontwerp op papier al tekenend en schilderend met waterverf. Daarna werkte ik de onzuiverheden weg met Photoshop. En de klant voegde zelf de naam toe via een kaartjeswebsite. Maar ik kan zeker ook helpen met de naam en anderen zaken toe te voegen. En je de kaartjes te bezorgen als je ze nodig hebt.Uitnodigingen

De klant hield van rode wijn en werd 60 jaar, dus lang moest ik er niet over nadenken. Ik maakte dit op papier met pen en waterverf en achteraf heb ik via photoshop de tekst toegevoegd.


De klant wordt 40 jaar in 2024 en geeft een groot feest in een zaal waar veel tropische planten en bloemen zijn. Dit wou ze dus ook als thema. Ik maakte dus de ‘Save the Date’-kaart met vele tropische planten. Ze was onmiddellijk enthousiast over het ontwerp. Alleen was de tekst nog niet helemaal goed. Deze paste ik dus aan met Pro Create op mijn iPad.
Ze wou deze alleen digitaal.
En als extra mag ik ook de uitnodiging maken. Deze is nog in ontwikkeling.Verschillende mogelijkheden op aanvraag

Een volkswagen busje. Ik maakte deze op maat voor een collega die net haar partner verloren had. Hij had zelf zo’n busje en was er graag mee bezig.


Deze verjaardagskaart maakte ik op maat. De jarige heeft een hondje en is er zot van dus die mocht niet ontbreken op het kaartje. In samenspraak met de klant kwam ik tot dit geheel. We overlegde een aantal keer om zeker te zijn dat het was hoe zij het in haar hoofd had.


En dit is weer totaal iets anders. Via een bevriende IT’er aan deze opdracht gekomen. Hij was een website aan het ontwikkelen voor een klant en deze wilden nog pictogrammen. Ik mocht deze voorzien.
Ook allemaal met de hand gemaakt.


Een collega ging een andere job doen. Ik mocht voor elke collega een kaartje maken. Zo kon iedereen een leuke boodschap achterop op het kaartje schrijven voor de collega die wegging. Dit heb ik daarna nog 2x mogen maken.


Ik maakte van ons gezinnetje ook zo’n portret. De klant vond dit zo leuk dat ik het ook voor hen mocht maken.Logo’s

Ik maakte ook voor Co’s Knutsel Studio een logo. De derde foto is hoe ik het maakte op papier. Toen was de naam nog Knutsel Studio. De tweede foto werd dan de bewerkte versie via de computer. Later veranderde de naam naar Co’s Knutsel Studio. Deze ‘Co’s’ voegde ik toe via Photoshop.


Ik mocht een logo ontwerpen voor een zelfstandige voedingsdeskundige. Zij is al enkele jaren aan het werk maar ging haar website updaten dus ze wou een nieuw logo. Ik verwerkte de initialen van haar naam erin.
Ik maakte deze eerst op papier met waterverf (2de logo), daarna bewerkte ik het op de computer met photoshop (1ste logo).


Ik mocht een logo ontwerpen voor een IT’er die sinds kort zelfstandige was geworden. Ook deze maakte ik eerst op papier met waterverf en bewerkte ik daarna. En zoals je ziet, draaide ik de kleuren ook nog om.